projets

Office block - Legrand

Bureaux

In particular, the restoration project consisted of restructuring part of the warehouse for multi-purpose rooms and additional offices. The lobby has been changed in order to improve its clarity, facilitate access to the showroom and more discreet access to the offices and the warehouse.

Besides air conditioning, multi-purpose rooms are equipped with audio-visual equipment for video conferencing, presentations and projections.

Above the rooms, which do not need natural light, an outgoing volume of roof has been created to install the new individual and open plan offices.
The peripheral offices have windows and storage cabinets, which have air conditioning.

The central space receives a translucent glass roof to provide natural light to everyone.

projets